Pil Stor Venstre Ikon Pil Stor Højre Ikon Pil Højre Ikon Kurv Ikon Luk Cirkel Ikon Udvis pile Ikon Facebook Ikon Instagram Ikon Pinterest Ikon Hamburger Ikon Information Ikon Pil Ned Ikon Email Ikon Mini Kurv Ikon Person Ikon Lineal Ikon Søg Ikon Bluse Ikon Trekant Ikon Taske Ikon Afspil Video

Handelsbetingelser

 1. Shop the easy way

Vi ønsker at det skal være nemt og samtidig en god oplevelse, at benytte vores webshop. Som kunde i vores webshop er det vigtigt at du læser vores handelsbetingelser grundigt igennem, og herefter accepterer dem som beskrevet nedenfor.

Læg varerne i kurven, og gå til betalingsterminalen når du er færdig med at handle. Vi sender en mail med bekræftelse på din bestilling og afsender herefter dine vare indenfor 1-3 hverdage.

Vi gør opmærksom på, at ved køb af tunge eller skrøbelige produkter, vil forsendelses omkostningerne ikke fremgå af ordre bekræftelsen, men blive sendt særskilt. Vi gør alt for at opnå de billigst mulige fragtpriser.

 1. Betaling

Accepterede betalingskort:  VISA/DANKORT, VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO, JCB CARDS, DINERS CLUB SAMT AMERICAN EXPRESS.
 
Vi opkræver ikke gebyr ved brug af betalingskort. Data som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS der kan læse dem. Hverken bylivinghome.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.

Beløbet trækkes på din konto samme dag som varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved dit køb. Vi gemmer alle ordrer der genereres i forbindelse med et køb i webshoppen. Vi opfordrer dig til at gøre det samme.

Vi forbeholder os ligeledes retten til at screene data (herunder betalingsdata), hvis vi har mistanke om misbrug, eller at der ligger en kriminel hensigt/ handling til grund for købet. Få minutter efter du har afgivet din ordre, modtager du en bekræftelse via mail.

Alle priser er inklusiv moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Der tages forbehold for: 

- Leveringssvigt
- Afgiftsændringer
- Udsolgte varer og trykfejl

 1. Fragt og leveringsbetingelser 

Bemærk venligst, at ordrebekræftelsen du modtager efter bestilling på vores webshop, kun er inklusiv fragt omkostninger, når det er produkter som kan sendes som pakker og vejer under 20 kg. Ved køb af tunge eller skrøbelige produkter, vil forsendelses omkostningerne ikke fremgå af ordrebekræftelsen, men blive sendt særskilt. Vi gør alt for at opnå de billigst mulige fragtpriser.

Vi benytter GLS og Danske Fragtmænd til levering af vores fragt og pakker hele i Danmark. Ved forsendelse på paller med Danske Fragtmænd, er forsendelsen forsikret. Du har pligt til at tjekke leveringen ved modtagelse, og skulle mod forventning være skader, beder vi dig venligst tage et billede, samt bede fragtmanden skrive under på, at leveringen er beskadiget.

Ved levering af produkter udenfor Danmark benytter vi anden leverandør.

Pakke priser:

Danmark med GLS Dkk 49,- pr. pakke max 20 kg

Lande indenfor EU og Norge Dkk 75,- pr. pakke max 20 kg

Venligst kontakt os for forsendelse udenfor EU

bylivinghome.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser under leveringen.

 1. Sikkerhed

Vi sikre dine oplysninger ved at benytte Security Socket Layer (SSL) teknologi, som er et af de sikreste IT systemer der findes i forhold til at sikre at dine afgivne data (herunder betalingsdata) ikke kan misbruges af tredje part.

Dine oplysninger vil blive krypteret fra det tidspunkt hvor du indtræder i check out flowet, hvilket betyder at ingen tredje part vil være i stand til at tyde og misbruge de indtastede data. Data vil ikke blive lagret på en offentlig server.

 

 1. Reklamation

Vi gør meget ud af, at vores produkter gennemgår et kvalitetstjek. Skulle der alligevel mod forventning være fejl eller mangler, beder vi dig venligst sende os en mail, et billede af produktet og en kort beskrivelse vedr. fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer. Send venligst en mail til info@byliving.dk.

Skal varen sendes retur, er det til nedenstående adresse:

Byliving ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Danmark

Har du øvrige spørgsmål i forhold til ovenstående, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@byliving.dk som vil behandle din henvendelse hurtigst muligt.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

Vi forsøger altid at finde en løsning for vores kunder, hvis der er tale om en reklamation. Skulle vi mod forventning ikke sammen kunne finde en løsning, er der følgende muligheder for at indgive en klage:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby 

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

 1. Fortrydelsesret/returnering

Vi har 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Som kunde har du 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur. Du skal blot returnere varen til os i dens oprindelige stand og sende din faktura/følgeseddel med, så refunderer vi dine penge eller bytter til anden varer efter vi har modtaget varen retur.

Vælger du at returnere din vare, kan du evt. genbruge emballagen, som du har modtaget dit indkøb i. Du bedes notere, om du ønsker at bytte varen, eller om du ønsker beløbet refunderet.

Pakken sendes til:
Byliving ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, der er betalt for varen. Beløbet bliver altid overført til samme betalingskort, som du betalte købet med.

BEMÆRK:
Du kan miste din ret til tilbagebetaling helt eller delvist. Dette sker, hvis varens værdi er forringet fordi:

 • Du reelt har taget varen i brug.
 • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
 • Du har håndteret varen på en anden måde, end hvad der er hensigtsmæssigt i forhold til den varetype, det drejer sig om i hvert enkelt tilfælde.
 • Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering mm.

Bemærk: Ved returnering betaler du selv porto, medmindre der er tale om en reklamation. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.
Du har naturligvis altid to års reklamationsret på produkter købt på bylivinghome.dk, jævnfør den danske købelov.
 

 1. Fortrolighedspolitik

Bylivinghome.dk tager alle forpligtelser over for vores kunder seriøst, og dette omhandler også den måde, hvorpå vi håndtere de data som du videregiver til os. Bylivinghome.dk forpligter sig til at overholde alle gældende love og bestemmelser med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger.

Du skal kun opgive personlige oplysninger i følgende tilfælde:
- Hvis du køber varer fra websitet.
- Hvis du vil deltage i en lodtrækning eller konkurrence.
- Hvis du vil kontakte os, sende os en e-mail eller vil have en tilbagemelding.
- Hvis du ønsker nyheder og eksklusive tilbud via e-mail fra bylivinghome.dk.

Hvornår indsamler vi personlige informationer?

Det er gratis for dig at browse på - og læse vores website. Vi beder dig kun om at opgive din e-mailadresse, hvis følgende gør sig gældende:
- Hvis du køber varer fra websitet.
- Hvis du vil deltage i en lodtrækning eller konkurrence.
- Hvis du vil kontakte os, sende os en e-mail eller vil have en tilbagemelding.
- Hvis du ønsker nyheder og eksklusive tilbud via e-mail fra bylivinghome.dk.

Vi indsamler kun personlige oplysninger (f.eks. navn og adresse), hvis du vil give os disse oplysninger.

Hvordan anvender vi disse oplysninger?

For at kunne udføre din bestilling, skal vi have specifikke personlige oplysninger som f.eks. kreditkortoplysninger og fakturerings adresse. Disse oplysninger anvendes kun til at administrere din bestilling og dit brug af websitet.

Det er op til dig, om du vil videregive yderligere personlige oplysninger. Vi indsamler personlige oplysninger, for at du kan logge ind på byliving.dk, for at sende dig meddelelser, for at sende dig e-mails med opdateringer, nyheder og særtilbud, og for at svare på dine spørgsmål eller kommentarer.

Tilladelse fra dig

Vi sender dig opdateringer pr. e-mail, med mindre du fravælger denne mulighed. Opbevaring og transmittering af persondata sendes krypteret til bylivinghome.dk, men opbevares ikke krypteret (kreditkortoplysninger opbevares ikke). Data bliver opbevaret som minimum i fem år jf. lovgivningen.

Den dataansvarlige i bylivinghome.dk er direktøren (CEO). Jævnfør persondataloven kan du altid få indsigt i, hvilke oplysninger vi har på dig som kunde. Du skal blot sende os en e-mail, og vi vil være dig behjælpelig med de ønskede oplysninger.

Dog skal du kunne dokumentere, at du rent faktisk er den person, du udgiver dig for, så vi ikke videregiver oplysningerne til tredjemand. 

Hvordan framelder jeg e-mails?

Vores politik er, at brugerne når som helst, skal kunne afmelde vores regelmæssige e-mails. Det gør du ved at klikke på linket "Afmeld" nederst på den e-mail, du har modtaget.

Alternativt kan du sende en e-mail til kundeservice. Hvis du har bedt os om, ikke at sende dig flere e-mails, og du alligevel får dem, kan det skyldes, at den e-mailadresse, du sendte afmeldingen fra, ikke er den samme e-mailadresse, som vi sender e-mails til dig på.

Se, hvilken adresse, vi bruger, og send den adresse med i din anmodning om, ikke at modtage flere e-mails fra os. Det gør du nemmest ved at returnere hele den uønskede e-mail. Den e-mailadresse, vi sender til, står nederst på e-mailen.

Hvem behandler dine oplysninger?

Bylivinghome.dk (og de personer eller virksomheder, som er ansat under bylivinghome.dk, som er med til at lave dette website, behandler og anvender de oplysninger, du giver os, for at vi kan svare på din feedback - f.eks. svare på spørgsmål, forbedre vores ydelser og målrette vores ydelser, så de lever op til dine behov).

Derudover deler vi ikke dine oplysninger med andre virksomheder uden din tilladelse, med mindre loven kræver det, du har vundet en præmie, eller du har bedt om at modtage konkrete informationer.

Hvis du giver os tilladelse til at dele dine oplysninger med andre virksomheder, når du tilmelder dig bylivinghome.dk, må vi gerne videregive dine oplysninger til andre virksomheder, så de kan sende dig informationer, tilbud, produkter og ydelser, som kan have din interesse.

Vi videregiver eller sælger aldrig dine oplysninger til andre virksomheder, uden din accept.

Brug af cookies

bylivinghome.dk har mulighed for at bruge cookies for at kunne yde dig en bedre service og se, hvilke sider på websitet du er interesseret i. En cookie er en samling data, som et website gemmer via din browser på din pc, og som kan hentes på et senere tidspunkt.

Cookies kan kun læses af det website, de stammer fra. Hovedformålet er at identificere brugerne og tilpasse deres besøg, for eksempel ved at byde dem velkommen med deres navn næste gang, de besøger websitet. De fleste cookies er kun aktive, så længe man er på webadressen eller går ind på vores website.

Cookies indeholder ikke oplysninger, der vil sætte andre i stand til at kontakte dig pr. telefon, e-mail eller på andre måder kontakte dig. Du kan få din browser til at acceptere alle cookies eller til at advare dig, hver gang du bliver tilbudt en cookie. Så bestemmer du selv, om du vil modtage den eller ej. Du kan slette cookies i browseren efter endt besøg på hjemmesiden.

Hvad gør vi for at sikre dine personlige oplysninger?

Vi har indført sikkerhedsregler, som kontrollerer, at vores interne procedurer opfylder vores høje sikkerhedskrav. Vi gør også vores yderste for at sikre, at enhver tredjepart, som samarbejder med os med at stille dette website til rådighed for dig eller tage sig af dine bestillinger og forespørgsler, accepterer at beskytte de personlige oplysninger, de får adgang til, når de betjener vores website og besøgende.

De medarbejdere, som har brug for dine personlige oplysninger, så de kan yde den nødvendige service, får kun begrænset adgang til dine oplysninger. Derudover indsamler vi information over hvilke sider der besøges mest, og hvilke browsere der anvendes. Google Analytics anvendes til dette formål.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ændringer af vores fortrolighedspolitik 

Alle ændringer af vores fortrolighedspolitik vil blive beskrevet her. Hvis bylivinghome.dk foretager større ændringer vedrørende den måde, vi anvender dine personlige oplysninger, beder vi om dit samtykke, inden vi foretager ændringerne.

Er der andet, jeg bør vide?

Ud over ovennævnte politik videregiver bylivinghome.dk ikke oplysninger til en tredjepart, med mindre det er lovmæssigt påkrævet.
 
© Bylivinghome.dk. 2017. All Rights Reserved.